shadow-ornament

Het DETOX Plan!

vetmeten1


Afvallen Kan alleen als je de juiste voedings stoffen binnen krijgt

in velen gevallen wordt de opname van voedings stoffen geblokkeerd
door gifstoffen. Bij het detoxen zal je alle gifstoffen laten oplossen
waardoor de bouwstof opname verhoogd wordt.
Doordat dit gebeurd zal je ook minder behoefte hebben aan
veel eten. Hierdoor zal jouw lichaam reageren zoals het normaal eigenlijk hoort.

 

Complete Lichamelijke Reiniging!

Mijn plan voor jou!

Mijn plan voor jou is heel duidelijk. Jou zelfverzekerd in die bikini krijgen met het lichaam waar jij van droomt. Waarom dit mijn plan is? Omdat ik weet hoe het voelt als je niet lekker in je vel zit en je toch graag in die mooie bikini wil lopen. Ik kan het mezelf nog zo goed herinneren. Voordat ik zwanger werd van onze zoon Luan, ons eerste kind, was ik goed op gewicht. Ik was al een aantal jaar bezig met gezond leven en had mijn ideale gezonde gewicht bereikt en dat hield ik super goed onder controle. Totdat ik zwanger werd natuurlijk. Mijn buik begon te groeien, mijn billen werden dikker en mijn heupen dijden uit. Maar he…. ik was zwanger. Dus mij hoor je er niet over 😉 Maar toen … Baby was uit de buik. Het was hartje zomer, met 38 graden buiten, kwam Luan naar buiten. Bloedje heet was die tijd. Ik kan het me nog zo goed herinneren. Ik was natuurlijk super blij met mijn pasgeboren babyborn. Helemaal in de wolken van ons kleine wondertje wat daar zojuist uit mijn buik was gekomen. Aan hem lag het niet. Zeker niet….. Alleen mijn buik ….. daar was niet veel meer van over.

Hoe Helpt Het Jou?

 • Betere Gifstoffen Afvoer
 • Snellere Vitamine Opname
 • Langdurig Vitaler Lichaam
 • Betere Prestaties
 • Zuiverder Bloed
 • Sneller Vet Afbraak
 • Energiekere Uitstraling
 • Voldaan Gevoel

Dit Is Wat Anderen Er Van Zeggen!

Sarah

Ik voel duidelijk verschil in mijn hele lichaam na deze detox kuur.
Ik ben 3 dagen bezig geweest, en het verschil is overduidelijk goed.
Erg makkelijk te volgen en erg leuk om te doen!
Simpele stappen met een duidelijke uitleg!

Thnx Fara

Sarah
Erica

Hey Fara, ik heb je kuur gevolgd en ik moet zeggen! Het werkt erg goed!
Ik ben zelfs een paar kilo afgevallen deze dagen en ik voel duidelijk verschil kwa energie.
Ik ben erg blij dat ik dit heb aangeschaft, het heeft goed geholpen!

Dankje,

Erica
Kira

Hoi ik ben Kira 42 jaar oud en ik ben verrast door fara haar detox kuur.
Ik ben kilo's kwijt geraakt, en heb meer energie en een veel gezondere uitstraling.
Ik slaap ook een stuk dieper, en voel me voldaan.
Echt helemaal geweldig dit!

Groetjes.

Kira

Zeg maar gewoon, een dikke bolle drilpudding.

Dat was er over. En aangezien het super heet weer was en ik die plakkerige kleren echt niet kon verdragen zat ik al snel weer in bikini. ( badpak had ik niet, anders had ik die aan gedaan!) En nu kom ik bij het punt waarop ik vertelde dat ik jouw begrijp!!!! Vies, dik, lelijk en vol van schaamte voor mijn dikke blubber pudding buik, mijn hangbillen en benen vol met pitjes. ( juist ja, je ziet het beeld voor je) Dat gevoel dat ik nog nooit zo sterk gevoelt! Nog nooit wilde ik mezelf het liefst een een dikke groote bontjas hijsen zodat niemand mijn lichaam kon zien. Voor mijn gevoel was mijn lichaam een slagveld. Zo voelde ik me. Natuurlijk kreeg ik de lieve woorden van Daniel “ Schat je bent nog steeds hartstikke mooi” . Maar he, ik ben wel blond, maar niet dom. Zelfs een koe kon zien dat mijn lichaam er niet mooi, slank en sexy uitzag. Zodra ik in mijn jurkje of bikini liep voelde ik de brandende ogen van mensen die naar me keken. Ik dacht echt dat iedereen keek en dacht “ oh wat ziet die er lelijk uit, wat een dikke kont, en moet je die buik eens zien”.

En zo kwam het dat ik opeens “ het licht” zag.

Dit wilde ik niet langer. Weg met dat uitgelubberde dikke lichaam. De knop ging om en een weg terug was er niet. Ik ging ervoor. At super healthy, ging oefeningen doen en ging weer oude foto’s naar boven halen om mezelf er aan herinneren dat mijn lichaam ooit zo mooi was. Hierdoor kreeg ik al vrij snel resultaat. En binnen een korte tijd kreeg ik zelfs al weer opmerkingen van “ oh Fara wat zie jij er al weer goed uit zo snel na je bevalling”. Kijk! Dat wilde ik horen 😉 Nu, na mijn 2de zwangerschap van onze dochter Lucilla zat ik weer in het zelfde schuitje. Een ook nu, deze zomer, is de knop weer omgegaan. Ik heb mijn mooie lichaam weer terug. Ik ben weer tevreden met hoe ik eruit zie. Eerlijk gezegd ben ik weer trots op mezelf hoe ik er nu weer uit zie. Ik voel me energiek, gezond en trots. Ook is mijn nieuwe bikini weer binnen die ik van de week samen met Daniel heb geshopt. En ik ben er blij mee! Hij staat me super en wil het liefst de hele dag over het strand mee lopen 😛 Natuurlijk kreeg ik ook weer de vraag hoe ik dat heb gedaan. En dat bracht mij op het idee om mijn eigen persoonlijke strategie met jouw te gaan delen. Ik heb een heel stappenplan gemaakt hoe het mij voor de 2de keer weer is gelukt om weer strak in die bikini te passen.

Alles heb ik helemaal voor je uitgewerkt.

Van dagmenu’s tot recepten, tot thuisoefeningen tot affirmaties tot visualisaties. Het hele pakketje compleet. Mijn geheime receptje zeg maar. En nog veel belangrijker. Resultaat in een korte tijd. In deze 3 dagen zal je niet alleen resultaat gaan zien in de veranderingen van je lichaam. Je gaat ook beter begrijpen hoe jij jouw lichaam weer mooie en gezond kan maken voor de rest van jouw leven! Gezonde voeding, een gezonde leefstijl is het aller belangrijkste als je voor altijd slank en fit wilt blijven. Doe je voordeel ermee. Start vandaag nog met deze 3 daagse bikini kuur en zie het verschil!

Dit is wat je allemaal krijgt:

 • Het hele Bikini Detox Plan uitgewerkt in een PDF bestand van 28 pagina's
 • Dagmenu's inclusief recepten en boodschappenlijst
 • Bikini affirmatie ( uitprintbare versie)
 • Audio Bikini Visualisatie
 • Video les 1: De Voorbereiding
 • Video les 2: Gezonde Voeding
 • Video les 3: Uiterlijk
 • Video les 4: Mindset
 • Video les 5: Bikini sportles
 • ( totale video tijd: 68 minuten aan informatie)
 • + Toegang tot de VIP Bikini DETOX Kuur Facebook groep voor persoonlijke hulp en coaching.

Krijg de rest van je leven toegang.

En wordt VIP!
Klik op de knop hieronder.

arrow